Interieurstyling-advies

Interieurstyling advies

"HET GEZELLIG MAKEN"

Al in de tijd dat stijlen nog “het gezellig maken” heette, waren M&J al bezeten van alles wat met interieur te maken heeft. Het is dan ook logisch dat beiden van hun hobby hun beroep maakten.

De één met een obsessie voor wit, de ander met passie voor aardse tinten maar beiden ook behept met warme gevoelens voor kleuren, mooie materialen en subtiele accenten. Waar het om gaat, aldus de dames, is het aanbrengen van een persoonlijke noot.

Van koloniaal tot Ibizastijl, van Scandinavisch tot landelijk, alles heeft z’n charme, als het maar met liefde wordt neergezet. En met die liefde zit het wel goed bij de dames.

Heb jij hulp nodig bij het stijlen van je kamer of keuken? Of lukt het je maar niet om de juiste sfeer te creëren? Zij helpen je graag “het gezellig te maken”.

Bel dan gerust met de dames!

_DSC0480

Sinds april 2019 wonen we in deze boerderij in Noord-Sleen. Na een jaar zijn we begonnen met de verbouwing. We zijn gestart met de benedenverdieping. Een groot stuk van de deel is bij de keuken aangetrokken. Verder hebben we beneden een lange gang, een kantoor, een wasruimte en een toilet gemaakt. In de woonkamer zijn openslaande deuren gekomen zodat er meer licht in de woonkamer binnen valt. Bij de vervanging van het riet komen binnenkort nog een drietal dakramen boven de eettafel zodat we nog meer lichtinval hebben!

Het bedenken van een plan voor de verbouwing vonden we niet zo ingewikkeld. Dat zagen we echt voor ons. Maar hoe maak je nu de verbinding tussen de oude elementen zoals de gebinten, een moderne keuken en het zitgedeelte dat nog deels was ingericht met onze bestaande meubels? Dat vonden we pas lastig! Daarom hebben we Marleen en Janine gevraagd om ons te helpen. Zo gaaf om te zien dat zij met wat kleine meubels en accessoires een mooie sfeer kunnen neerzetten. En dan zo dat het allemaal meer met elkaar verbonden is! Heel mooi en wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Wij wonen sinds 2018 in een gerenoveerd herenhuis uit 1930. Zelf hebben wij de suitedeuren geplaatst en een groot raam in de keuken. Zo genieten wij iedere dag van onze tuin en de mooie luchten. Het inrichten van de kamer vonden wij t moeilijkst.

Het is behoorlijk groot en hoog. Hoe krijg je dan sfeer en verbinding met de rest van het huis. En met de spullen die je al hebt.

Het lukte Marleen en Janine om van onze kamer,  een huiskamer te maken. Zonder onze wensen en ideeën uit het oog te verliezen. Wij genieten iedere dag van  de loungestoel en de accessoires, die een fijne sfeer geven aan het huis.